Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Topman La Place vertrekt

Jumbo benoemt managing director voor BelgiŽ

Jumbo Groep Holding doet een aantal nieuwe benoemingen binnen de directie van het bedrijf. Het betreffen wijzigingen in de bedrijfsonderdelen Buying & Merchandising, La Place en Jumbo BelgiŽ. Managing director Bart van den Nieuwenhof van La Place vertrekt. Met de benoeming van Peter Isaac als managing director BelgiŽ onderstreept Jumbo de ambities die het bedrijf in het Belgische foodretaillandschap heeft.

Per 20 juni is Olaf de Boer bij Jumbo in dienst getreden als executive director Buying & Merchandising. Olaf de Boer heeft ruim 20 jaar retailervaring, zowel in Nederland als internationaal. Eerder was hij actief bij Ahold, AMS Sourcing, Gall & Gall en Metro Cash & Carry.

La Place
Managing director Bart van den Nieuwenhof heeft besloten om per 1 september La Place te verlaten. Totdat er een nieuwe managing director is benoemd, wordt La Place direct door de raad van bestuur van Jumbo Groep Holding aangestuurd. Zij wordt hierin bijgestaan door Paul Bringmann, de oprichter van La Place die de restaurantketen jarenlang succesvol heeft geleid. Zijn bestaande adviseurschap voor La Place wordt de komende tijd geÔntensiveerd. Vanuit Jumbo gaat ook Ralph Bertrand als executive director Formule zich nadrukkelijker bezighouden met de ontwikkeling van de La Place formule. Dit in relatie tot de ontwikkeling van de verschillende Jumbo formules waaronder de Jumbo City en Jumbo Foodmarkt.

BelgiŽ
Per 1 september start Peter Isaac als managing director BelgiŽ. Hij wordt verantwoordelijk voor het opzetten van de Belgische Jumbo organisatie. De nieuwe managing director brengt veel kennis mee van de Belgische foodretailmarkt. Zo was hij afgelopen 14 jaar onder meer werkzaam als COO en lid van de management board bij Lidl BelgiŽ.

Bron: Jumbo

Publicatiedatum: 12-7-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: