Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Topman La Place vertrekt

Jumbo benoemt managing director voor België

Jumbo Groep Holding doet een aantal nieuwe benoemingen binnen de directie van het bedrijf. Het betreffen wijzigingen in de bedrijfsonderdelen Buying & Merchandising, La Place en Jumbo België. Managing director Bart van den Nieuwenhof van La Place vertrekt. Met de benoeming van Peter Isaac als managing director België onderstreept Jumbo de ambities die het bedrijf in het Belgische foodretaillandschap heeft.

Per 20 juni is Olaf de Boer bij Jumbo in dienst getreden als executive director Buying & Merchandising. Olaf de Boer heeft ruim 20 jaar retailervaring, zowel in Nederland als internationaal. Eerder was hij actief bij Ahold, AMS Sourcing, Gall & Gall en Metro Cash & Carry.

La Place
Managing director Bart van den Nieuwenhof heeft besloten om per 1 september La Place te verlaten. Totdat er een nieuwe managing director is benoemd, wordt La Place direct door de raad van bestuur van Jumbo Groep Holding aangestuurd. Zij wordt hierin bijgestaan door Paul Bringmann, de oprichter van La Place die de restaurantketen jarenlang succesvol heeft geleid. Zijn bestaande adviseurschap voor La Place wordt de komende tijd geïntensiveerd. Vanuit Jumbo gaat ook Ralph Bertrand als executive director Formule zich nadrukkelijker bezighouden met de ontwikkeling van de La Place formule. Dit in relatie tot de ontwikkeling van de verschillende Jumbo formules waaronder de Jumbo City en Jumbo Foodmarkt.

België
Per 1 september start Peter Isaac als managing director België. Hij wordt verantwoordelijk voor het opzetten van de Belgische Jumbo organisatie. De nieuwe managing director brengt veel kennis mee van de Belgische foodretailmarkt. Zo was hij afgelopen 14 jaar onder meer werkzaam als COO en lid van de management board bij Lidl België.

Bron: Jumbo

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018