Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KÖLLA: Patric Gutknecht wordt directielid in Zwitserland

Patric Gutknecht treed per 1 januari 2019 toe tot de directie van KÖLLA. Hij zal de afzet- en bedrijfsontwikkeling bij de hoofdvestiging Gümligen bij Bern stimuleren. Met Patric is het bestuur van de Zwitserse vestiging compleet.

De Zwitserse directie krijgt met Patric Gutknecht (45) een internationaal ervaren kenner op het gebied van groenten- en fruithandel: de geschoolde agrarisch handelaar brengt meer dan vijfentwintig jaar aan branche-ervaring met zich mee. Deze ervaring zal hij gebruiken voor de succesvolle aanpassing van het bedrijf aan toekomstige markteisen.

Met Patric Gutknecht haalt KÖLLA niet alleen een branchekenner in huis, maar ook een leidinggevende persoonlijkheid met groot potentieel: de gezinsvader en nieuwe leider afzet- en bedrijfsontwikkeling van KÖLLA, Bern, brengt dynamiek en veel marktinzicht voor de gehele toegevoegde waardeketen met zich mee. Met name omvangrijke kwalificaties in binnen- en buitenland maken Patric tot de ideale kandidaat voor de internationaal georiënteerde KÖLLA group.

Voor verdere informatie:
KÖLLA & Co. Bern
Marc Nikolai
Postadres:
An der Gümpgesbrücke 7
41564 Kaarst
Tel.: +49 (2131) 66 13 0
E-mail: marc.nikolai@koella.com
Web: www.koella.com
Publicatiedatum: