Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

KÖLLA: Patric Gutknecht wordt directielid in Zwitserland

Patric Gutknecht treed per 1 januari 2019 toe tot de directie van KÖLLA. Hij zal de afzet- en bedrijfsontwikkeling bij de hoofdvestiging Gümligen bij Bern stimuleren. Met Patric is het bestuur van de Zwitserse vestiging compleet.

De Zwitserse directie krijgt met Patric Gutknecht (45) een internationaal ervaren kenner op het gebied van groenten- en fruithandel: de geschoolde agrarisch handelaar brengt meer dan vijfentwintig jaar aan branche-ervaring met zich mee. Deze ervaring zal hij gebruiken voor de succesvolle aanpassing van het bedrijf aan toekomstige markteisen.

Met Patric Gutknecht haalt KÖLLA niet alleen een branchekenner in huis, maar ook een leidinggevende persoonlijkheid met groot potentieel: de gezinsvader en nieuwe leider afzet- en bedrijfsontwikkeling van KÖLLA, Bern, brengt dynamiek en veel marktinzicht voor de gehele toegevoegde waardeketen met zich mee. Met name omvangrijke kwalificaties in binnen- en buitenland maken Patric tot de ideale kandidaat voor de internationaal georiënteerde KÖLLA group.

Voor verdere informatie:
KÖLLA & Co. Bern
Marc Nikolai
Postadres:
An der Gümpgesbrücke 7
41564 Kaarst
Tel.: +49 (2131) 66 13 0
E-mail: marc.nikolai@koella.com
Web: www.koella.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018