Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Lancaster Capital koopt aandeel SAFE

SAFE liet weten dat het investeringsbedrijf van Jayendra Naidoo, Lancaster Capital, een aandeel in SAFE heeft gekocht. De verkennende gesprekken begonnen vorig jaar. Sindsdien hebben beide partijen een framework opgetuigd waarin hun enthousiasme voor de landbouw en hun respectievelijke krachten gebundeld worden.

"We zijn verheugd dat we Lancaster mogen verwelkomen in de SAFE-familie als onderdeel van onze groei en empowerment strategie. Lancaster brengt veel succesvolle ervaring in een aantal belangrijke onderdelen met zich mee," aldus Anton de Vries, medeoprichter SAFE.

Jayendra Naidoo: "Met de aandelen in een succesvolle, bestaande producent en exporteur zoals SAFE krijgen we met een stevig fundament toegang tot de agrarische sector. We zullen gebruik maken van de vele mogelijkheden die deze aankoop met zich meebrengt en groei biedt voor Lancaster en SAFE. We anticiperen op een uitbreiding van ons aandeel in de toekomst."

Lancaster heeft ervaring in verschillende sectoren, van infrastructuur tot transport, waaronder Gautrain. De groep heeft ook succesvolle investeringen gedaan in projecten in logistiek, financiële dienstverlening, energie, hernieuwbare energie en gezondheidszorg.

Meer informatie:
SAFE
Tel: +27 21 657 4000

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018