Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Tweedaagse trip Agri Ladies naar Dublin

In 2008 werd de eerst Agri Ladies Day georganiseerd. Inmiddels zijn we tien jaar en minstens zo veel interessante, leerzame en gezellige excursies verder. Mooie gelegenheid voor een bijzondere editie. In samenwerking met Keelings in Dublin ligt er een mooi voorstel voor een tweedaags programma op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober 2018. 

Op het programma staan onder ander een bezoek aan Keelings waar ceo Caroline Keelings een bedrijfspresentatie zal geven, gevolgd door een rondleiding over het bedrijf. Keelings is een Iers familiebedrijf dat is gespecialiseerd in fruit. Het assortiment omvat 'berries' en 'other fruit'. Tevens zullen we een bezoek brengen aan het distributiecentrum van Tesco. Onder voorbehoud staan een bezoek aan Microsoft en Bord Bia op het programma. Bord Bia is te vergelijken met het Voedingscentrum, maar dan de Ierse variant.

Daarnaast is er voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken. De kosten voor de excursie liggen rond € 330,- voor leden van GroentenFruit en € 400 voor niet-leden. De prijs is inclusief overnachting, vlucht, busvervoer ter plaatse, lunch en diner. Het voorbehoud m.b.t. de prijs is afhankelijk of de kosten voor vliegtickets veranderen tussen de tijd van onze aanvraag en definitief boeken. Inschrijven kan tot uiterlijk 13 juli i.v.m. het boeken van de vliegtickets. 

Voor meer informatie of aanmelden: 
Wilma van den Oever
GroentenFruit Huis 

Publicatiedatum: 9-7-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: