Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Groentenrijst sluit perfect aan bij de trend van minder koolhydraten en meer groenten"

Groentenrijst bestaat voor 100% uit groenten en is een gezond én smaakvol alternatief voor gewone rijst. Groentenrijst sluit perfect aan bij de trend van minder koolhydraten en meer groenten op het menu. De diverse soorten groentenrijst kunnen direct verwerkt worden in een salade, poké bowl, roerbakgerecht, curry of sushi. Daarom heeft Vroegop-Windig haar assortiment in groentenrijst verder uitgebreid.


Assortiment groentenrijst
Vroegop-Windig biedt zes soorten groenterijst aan (gastronormschalen van 500 gram): broccoli-, bloemkool-, rode biet-, gele biet-, zoete aardappel en de confettimix. Alle varianten worden dagelijks vers én alleen op bestelling gesneden in de eigen snijderij van Vroegop-Windig.Presentatie groentenrijst op VEG
Op het VEG. event zijn de diverse varianten groenterijst geïntroduceerd. Culinair adviseur Jaap Sloof heeft bezoekers op een groente poké bowl getrakteerd, waarin diverse soorten groenterijst verwerkt waren. Bezoekers reageerden zeer enthousiast op het nieuwe concept en de poké bowl werd tot een van de lekkerste beurshapjes bekroond. Het recept en meer informatie over de groenterijst kunt u vinden op www.vroegop.nl.


Voor meer informatie
Vroegop-Windig
T: 020 – 606 18 18.Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018