Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Scelta Essenza en Dutch Graphic Group nieuwe huurders

Nieuwbouw op Fresh Park Venlo ingeluid

Tholen - Woensdag 3 juli werd de nieuwe bedrijfshal 3821 op Fresh Park Venlo feestelijk geopend. Naast de Dutch Graphic Group doet ook Scelta Essenza, onderdeel van Scelta Mushrooms uit Venlo, haar intrede in het nieuwe pand. Voor Jan Klerken is het alweer zijn achtste bedrijfslocatie die hij opent, ditmaal op de grond waar hij als kind mee met zijn vader naar de veiling ging. Ook Nino Venezia van de Dutch Graphic Groep noemde de nieuwe locatie een droom die werkelijkheid werd.Bij Scelta Essenza worden champignons via een innovatief procedé geconserveerd in hun eigen vocht. Het sap is volledig afkomstig van de champignon en er worden geen hulpstoffen toegevoegd. De resulterende champignons in Ecopouch combineren verse en geconserveerde champignons: ongekoeld houdbare champignons met een verse smaak en textuur én de vertrouwde lange houdbaarheid. "Wij hebben niet de snelweg van de commodity's genomen, maar richten ons op waarde creëren en toevoegen met duurzaamheid, smaak en gezondheid als de drie belangrijkste pijlers", zo vertelde Jan Klerken.

Directeur Lizbeth van den Boogaard heette de nieuwe bewoners van het pand hartelijk welkom en blikte terug op de opleveringen van het afgelopen jaar. Ze noemde de komst van Scelta Essenza als champignonverwerkend bedrijf een mooie aanvulling op het aanbod van de bestaande terreinbewoners en wensten ook "onze Nino" veel geluk toe in het nieuwe pand. "In jullie beider DNA zit het familiebedrijf verweven. Daarnaast zijn jullie allebei sterk betrokken bij de regio. We zijn er trots op jullie in dit nieuwe pand te verwelkomen"


Ron de Greeff van Staay-Van Rijn en Michiel van Ginkel van ZON

Verschillende buren, bekenden en toeleveranciers waren present om getuige te zijn bij de openingshandeling om het glas te heffen op een mooie toekomst voor de nieuwe huurders op deze locatie waarbij een Jazz-bandje zorgde voor de vrolijke noot er er uiteraard champignonhapjes werden geserveerd. 


Publicatiedatum: 5-7-2018
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: