Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Emirates SkyCargo vervoert record hoeveelheden mango's

Emirates SkyCargo, de vrachtafdeling van Emirates, heeft in de maanden mei en juni een recordvolume mango's uit Mumbai vervoerd. De luchtvaartmaatschappij zag de groei van het mangotransport in mei van dit jaar met 50% stijgen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Bijna 1.130 ton mango's werden vanuit Mumbai door Emirates SkyCargo naar bestemmingen over de hele wereld verladen. Het fruit werd zowel aan boord van passagiersvliegtuigen als met vrachtvliegtuigen getransporteerd. 

Vanaf april 2018 exporteerde Emirates SkyCargo 2.650 ton mango's uit India, waarvan zo'n 2.142 ton uit Mumbai afkomstig waren. De belangrijkste markten voor deze mango's waren het Midden-Oosten, Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en delen van Europa. 

Ajot.com schrijft dat India wereldwijd één van de belangrijkste exporteurs van mango's is en dat de exportpiek doorgaans tussen april en juni valt. De staat Maharashtra is de grootste mangoproducent in het land met een productie van ruim 30.000 ton per jaar, wat Mumbai tot een belangrijke hub voor de mango-export maakt.


Publicatiedatum: 5-7-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: