Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Tweede editie van Interpoma China

Op 28 juni ging de tweede editie van INTERPOMA CHINA van start. De internationale beurs voor technologie en machines met betrekking tot de appelteelt werd gehouden in Shandong. Interpoma China is een Chinese variant van de Italiaanse Interpoma-conferentie. Centraal onderwerp van de beurs is de appelteelt, verdeeld in onderwerpen als methodes voor de bewaring van appelen en manieren om appelen op de markt te zetten. Tijdens het evenement werden zowel enkele presentaties als technische demonstraties gehouden. Ook kon men zich op de beurs inschrijven voor excursies naar lokale appelplantages, zodat daar de laatste trends binnen de Chinese appelsector konden worden gezien. De openingsceremonie van Interpoma werd bijgewoond door ongeveer 250 Chinese en buitenlandse gasten.


De opening van INTERPOMA CHINA 2018

Het thema van dit jaar was "Milieuvriendelijke Ontwikkeling". Wang Deguang van het landbouwbureau in Weihai zei in zijn speech dat Weihai een van de grootste appelteeltgebieden van China is geworden. Als zodanig heeft de moderne fruitsector van de stad zich in rap tempo ontwikkeld. Het areaal van de moderne plantages komt nu neer op meer dan 20.000 hectare, waarvan het aandeel van de appelteelt ruim de helft beslaat

Veel Italiaanse veredelaars en fabrikanten van machines hadden op het evenement een stand opgezet, net als ook een aantal Chinese en buitenlandse bedrijven binnen de appelsector. Chinese standhouders waren onder andere Haisheng Seedling, China Forest Seed Company, Huasheng Seedling, Zhonglin Fengwo en andere grote en middelgrote ondernemingen. Ook waren de marktleiders binnen de appelsector van Weihai aanwezig, zoals Sakura Juyuan, Xinyuan, etc.


De ingang van INTERPOMA CHINA 2018

Na de openingsceremonie volgden de technische demonstraties, die in drie sessies waren onderverdeeld. De thema's van de twee conferenties op 28 juni waren "Milieuvriendelijke bescherming en controle," "Nauwkeurige bemesting" en "Appelen na de oogst en de Status op de markt". Het thema van de seminar in de morgen van 29 juni was de controle van gewasbeschermingsmiddelen, de controle op appelziektes en ongedierte, de productie van zaailingen en veredelingstechnologie. Op 29 en 30 juni werden vanuit de organisatie de excursies naar de lokale appelplantages georganiseerd.

Interpoma Press Office c/o fruitecom
Elena Vincenzi - elena.vincenzi@fruitecom.it - +39-059-7863894
Jessica Sabatini â€" jessica.sabatini@fruitecom.it - +39-059-7863885
PR Manager â€" Brand & Communication
Cristina Pucher - cristina.pucher@fierabolzano.it - +39-0471-516012

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018