Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
12% Nederlanders eet banaan bij ontbijt

70% van de Nederlanders eet bananen als tussendoortje blijkt uit eigen onderzoek van Chiquita. Daarom organiseert het bedrijf deze week een ontbijtinspiratie in alle 38 Albert Heijn XL winkels en een pop-up Breakfast Bar in de AH XL Eindhoven. Chiquita wil daarmee laten zien dat bananen ook lekker en gezond zijn als ontbijt.
Een goed ontbijt is belangrijk om de dag op een juiste manier te beginnen. Echter gebruikt maar 12% van de Nederlanders banaan als onderdeel van het ontbijt, terwijl bananen een ideale energy boost kunnen zijn.

Ontbijtdemonstratie in de winkel
Klanten bij Albert Heijn XL worden op inspirerende wijze meegenomen in de mogelijkheden van de Chiquita banaan bij het ontbijt. Ter plekke worden ontbijtgerechten bereid – van banaan smoothiebowl tot pannenkoekjes van Chiquita banaan en avocado. In de winkel is ook een speciaal ontwikkelde receptenkaart verkrijgbaar met extra gerechten.

In de AH XL Eindhoven kunnen klanten de hele dag terecht in de pop-up Breakfast Bar van Chiquita, waar meerdere gerechten geproefd kunnen worden.  

Voedselverspilling tegengaan
In de receptenkaart verwijst Chiquita naast inspirerende recepten ook naar de verschillende stadia van de banaan – van minder rijp tot rijp. Zo zijn rijpere en vaak wat donkere bananen extra zoet en daardoor ideaal als suikervervanging maar ook goed voor toepassing in recepten. Geen reden dus om overrijpe bananen weg te gooien.


Publicatiedatum: 3-7-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: