Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Logiztik Alliance

"Eerste export van Ecuador naar IJsland"

"De eerste vracht betrof een proefzending voor een retailketen in IJsland en bestond uit zo'n 50 stuks fruit (23 kilo). We hopen echter op regelmatige basis te gaan exporteren via deze route. Eén van onze beste fruitexporteurs staat in direct contact met potentiële klanten in IJsland en heeft ons gevraagd om logistieke ondersteuning voor de export naar Reykjavik," vertelt María Inés Dominguez van Logiztik Alliance in Ecuador. 

Ze legt uit dat het bedrijf erg enthousiast is om het aantal exportbestemmingen uit te breiden. "We waren blij een route te vinden naar de luchthaven Keflavik met Iberia en Iceland Air en een transittijd van vier dagen. Dit is nog niet de beste oplossing maar zeker snel genoeg voor dragonfruit. Het fruit is zojuist aangekomen en we weten dus nog niet of het hierbij zal blijven of dat we op regelmatige basis zullen gaan exporteren."

"We zijn nog in kaart aan het brengen naar welk fruit er vraag is in IJsland maar ik weet zeker dat we hier wel achter zullen komen. We leveren het beste fruit dat in Ecuador wordt geteeld en kunnen aan de logistieke eisen van al onze klanten tegemoet komen," aldus María. 
Voor meer informatie:
María Inés Domínguez
Logiztik Alliance Group
Ecuador
T: +593 (2) 294 7300 ext. 192

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018