Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Foodlife

Verbeterde ontkernmachine

Een eenvoudig te bedienen touchscreen, nieuwe technologie, beter snijkoppen, minder slijtageonderdelen en diverse snijkoppen, zijn de features van de vernieuwde en verbeterde ontkernmachine Cabro SL. "Hiermee kan een nog beter snijresultaat bereikt worden door verbeterde snijkoppen en deelmessen."


De foodlife Cabro SL is de perfecte oplossing om op een zachte en snelle manier de kern automatisch te verwijderen uit ijsbergsla en overige sla- en bladgroenten, evenals broccoli en bloemkool. Naast ontkernen is het ook mogelijk om roosjes te snijden van broccoli en bloemkool.De nieuwe technologie geeft een betere nauwkeurigheid. De verbeterde snijkoppen zorgen voor minder afval, een langere houdbaarheid en betere kwaliteit van het eindproduct. Voor elk type grondstof is een snijkop beschikbaar. Doordat de machine minder slijtage onderdelen bevat is het onderhoud aan de machine ook minder.



Voor meer informatie
Foodlife
Telfordstraat 10
8013 RM Zwolle
T: +31 (0) 38 465 36 11
E: info@foodlife.nl
W: www.foodlife.nl

Publicatiedatum: