Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mobiele hogedruk alles in een unit

Krachtig schoonmaken gaat met een hogedrukreiniger, het is handig om deze ook gemakkelijk te kunnen verplaatsten. Fruittelers, akkerbouwers en loonbedrijven willen graag alle benodigde materialen bij de hand hebben. "Calpa heeft daarvoor de Calpa HD IBC Unit ontwikkeld met plug & play. In een oogwenk nemen ze deze compact unit mee naar een andere spuitplaats of tweede locatie. Onze klanten zijn er zeer content mee", vertelt Edwin van Beest van Calpa Nederland.

De Calpa HD IBC Unit bestaat uit een warmwater hogedrukreiniger met zelfoprollende HD haspel, externe regelunit, RVS kranensysteem, alle benodigde schuim- en spuitlansen, alles bij elkaar en ook verkrijgbaar met RVS lekbak voor het plaatsen van de benodigde reinigingsmiddelen. "Wij leveren ook losse hogedrukreinigers, zowel warm als koud met daarbij alle benodigde materialen om sneller en beter te kunnen reinigen en ruilen ook uw oude hogedrukreinigers in", besluit Edwin.

Voor meer informatie
Calpa Nederland
Edwin van Beest
Killesteijnstraat 18
4128 CW Lexmond
T: 06-30180275
Publicatiedatum: