Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fysium om de rijping van appelen te beheersen

De innovatieve 1-MCP-technologie, Fysium, voor het beheersen van de rijping van appelen wordt al enkele jaren gebruikt in landen als Australië, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en ook in de meeste landen in het noorden en westen van Europa. Dankzij een een akkoord tussen Retarder uit de Italiaanse provincie Cuneo en het Belgische Jansen Pharmaceutica kan ook Italië sinds januari 2018 gebruik maken van deze technologie.



"Retarder wordt de exclusieve verkoper in Italië. Fysium is een 1-MCP-generator en wordt nu voor het eerst in Italië gebruikt", zegt Luca Rivoira, sales manager van Retarder. Het bedrijf is gespecialiseerd in technologische oplossingen voor het behoud en de controle van de bewaringskwaliteit van groenten en fruit,

"Onze commercieel seizoen is nu gestart en we zullen cellen produceren die zijn uitgerust met het Fysium-systeem. Deze zijn bedoeld voor de belangrijkste appelverwerkende bedrijven in Noord-Italië en het systeem zal in augustus 2018 operationeel zijn."

Contact:
Retarder

Via Falicetto, 92
12039 Verzuolo (CN) - Italië
Tel.: (+39) 0175 85680
Tel.: (+39) 348 5259129
Fax: (+39) 0175 88341
Email: info@retarder.it
Web: www.retarder.it
Publicatiedatum: