Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
mildere en zoetere broccoli

Zweedse broccoloco op weg naar de winkelschappen

Eind juni oogstten Håkan Paulsson van Bjärehalvön en Håkan Nilsson in Sölvesborg de eerste Zweedse broccoloco's van dit jaar. De nieuwe broccoloco werd vorig jaar al op kleine schaal geteeld, maar door de grote vraag naar het nieuwe product heeft Grönsaksmästarna Nordic AB samen met twee Zweedse telers die lid zijn van het coöperatieve Nordiska Grönsaksmästarna i ekonomisk förening besloten er meer werk van te maken.

Victor Tadic, marketing manager van Grönsaksmästarna, vertelt dat er een nieuw verpakkingsconcept is bedacht voor een effectievere lancering van het product. In de krimpfolie-verpakking vindt de klant naast de broccoloco ook recepten en informatie over het product om eventuele twijfels weg te nemen. Tadic vertelt dat de consument bij nieuwe producten toch vaak even over de streep moet worden geholpen. Daarom is besloten de informatie met het product mee te verpakken.

Broccoloco is volgens Grönsaksmästarna een betere keuze dan de gewone broccoli omdat ook de lange stengels goed van smaak zijn, zodat de klant meer broccoli krijgt voor zijn geld. De milde en zoete broccoloco is qua smaak vergelijkbaar met aspergebroccoli Bellaverde.

Bron: www.mynewsdesk.com


Publicatiedatum: 2-7-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: