Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bekopak winnaar van Greenpack Cup 2018

Zaterdag 30 Juni 2018 heeft er weer een editie van de Greenpack cup plaats gevonden. Een gezellig voetbal bedrijventoernooi waarbij gezelligheid en het samenzijn voorop staat. Maar uiteraard betekent dat niet dat men minder fanatiek is om de beker in handen te krijgen. In de poule fase streden verschillende teams tegen elkaar, waarbij de supporters onder het genot van een drankje langs de zijlijn hun team stonden toe te juichen. Mede dankzij het schitterende weer waren supporters in groten getale komen kijken. 


Het Bekopak-team en het Greenpack vrouwenteam 

Dit jaar voor het eerst was er een Greenpack vrouwenteam ingeschreven. De dames waren zeer enthousiast en willen graag volgend jaar de andere deelnemende teams uitdagen om ook vrouwenteams af te vaardigen. Nu speelden zij hun wedstrijden tegen de fanatieke maar wel o zo sportieve herenteams waarin ze overigens uitstekend tegenstand konden bieden. Het mag duidelijk zijn dat de dames er met de sportiviteitsprijs vandoor gingen.

Na een bloedstollende finale Bekopak tegen Stipt heeft Bekopak uiteindelijk de Greenpack cup verovert. De verlenging moest er aan te pas komen om de uiteindelijke winnende treffer te maken.

"We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Greenpack wil de scheidsrechters, vrijwilligers en deelnemers dan ook van harte bedanken voor hun inzet en gezelligheid!", aldus de organisatie.

NL-Jobs, Lans, Harvest House, Harvest House Logistics, Stipt, Combivliet, AgroCare, Prominent, Bekopak en Greenpack bedankt! Op naar volgend jaar! 

Voor meer informatie:
Greenpack
Honderdlaan 431
2676 LV Maasdijk
+31(0)174 519 500


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Bedankt voor de organisatie. Het was weer een geslaagd evenement!
Martine van der Meer, Westland - 2018/07/02 12:12:50.000© AGF.nl 2018