Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Bekopak winnaar van Greenpack Cup 2018

Zaterdag 30 Juni 2018 heeft er weer een editie van de Greenpack cup plaats gevonden. Een gezellig voetbal bedrijventoernooi waarbij gezelligheid en het samenzijn voorop staat. Maar uiteraard betekent dat niet dat men minder fanatiek is om de beker in handen te krijgen. In de poule fase streden verschillende teams tegen elkaar, waarbij de supporters onder het genot van een drankje langs de zijlijn hun team stonden toe te juichen. Mede dankzij het schitterende weer waren supporters in groten getale komen kijken. 


Het Bekopak-team en het Greenpack vrouwenteam 

Dit jaar voor het eerst was er een Greenpack vrouwenteam ingeschreven. De dames waren zeer enthousiast en willen graag volgend jaar de andere deelnemende teams uitdagen om ook vrouwenteams af te vaardigen. Nu speelden zij hun wedstrijden tegen de fanatieke maar wel o zo sportieve herenteams waarin ze overigens uitstekend tegenstand konden bieden.  Het mag duidelijk zijn dat de dames er met de sportiviteitsprijs vandoor gingen.  

Na een bloedstollende finale Bekopak tegen Stipt heeft Bekopak uiteindelijk de Greenpack cup verovert. De verlenging moest er aan te pas komen om de uiteindelijke winnende treffer te maken.

"We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Greenpack wil de scheidsrechters, vrijwilligers en deelnemers dan ook van  harte bedanken voor hun inzet en gezelligheid!", aldus de organisatie.  

NL-Jobs, Lans, Harvest House, Harvest House Logistics, Stipt, Combivliet, AgroCare, Prominent, Bekopak en Greenpack bedankt!   Op naar volgend jaar! 

Voor meer informatie:
Greenpack
Honderdlaan 431
2676 LV Maasdijk
+31(0)174 519 500


Publicatiedatum: 2-7-2018

  

Reacties:


Bedankt voor de organisatie. Het was weer een geslaagd evenement!
Martine van der Meer, Westland - 2-7-2018 12:12:50


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: