Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prachtig weer, veel machines en kennisuitwisseling

Fotoreportage Perendag 2018

Tholen - Op donderdag 28 juni werd voor de 9e keer de landelijke Perendag georganiseerd op het terrein van Vogelaar Fruitcultures (Fruvo). Zo'n 1.400-1.500 mensen bezochten op deze hele warme dag het dorpje Krabbendijke om te smullen van de nieuwste techniek, interessante demonstraties en gewoon voor een goed gesprek met zijn/haar leveranciers. Onder leiding van ZLTO, NFO Kring Zeeland / Noord Brabant en Delphy is het wederom heel goed gelukt om deze dag in goede banen te leiden.



De teelt van peren innoveert op vele terreinen: arbeid, certificeringen, robotisering, gewasbescherming, precisieteelt, duurzame teelt, risicobeheersing bij hagel en vorstschade en nog veel meer. Op allerlei gebied zijn er ook dit jaar veel innovaties gepresenteerd en werden in de boomgaarden machinedemonstraties gegeven en op de buitenpercelen kon men deelnemen aan een fruitsafari in de biologische teelt,
teelt van het ras Xenia en rode perenrassen.

Voor de rode perenrassen is zelfs twee keer gereden, omdat de groep meer dan 60 personen groot was. Ook werden windmachines en nachtvorstbestrijding getoond.

Klik hier voor de fotoreportage

Publicatiedatum: