Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuw: avocado puree

Good Foods gaat een nieuw product introduceren in de vorm van Avocado Mash. Avocado Mash is een puree van Hass-avocado's en vier andere ingrediënten zonder dat er sprake is van kunstmatige toevoegingen of extra suiker.
 
De avocado's zijn met de hand leeg geschept. Volgens Good Foods ligt de methode waarmee dit gebeurt in het verlengde van de doelstellingen van het bedrijf. Good foods wil producten met de beste kwaliteit aanbieden bij mensen die gezondere snack-opties zoeken. Avocado-puree bestaat naast Hass-avocado's uit citroensap, zeezout en zwarte peper en is verpakt in porties van 90 calorieën. 
 
"Avocado's zijn steeds vaker terug te vinden in moderne recepten. We weten zodoende dat mensen zoeken naar een product als Avocado Mash om hun gezonde levensstijl te verbeteren," zegt Kristyn Lawson van Good Foods. "Avocado Mash biedt de consument een perfect gerijpte avocado-spread, die direct geschikt is voor consumptie en die makkelijk in het gebruik is."
 
Good Foods heeft ook een aantal plantaardige sla-dressings geïntroduceerd. De dressings hebben smaken als appel/tijm, Aziatische gember of bieten/balsamico. Het bedrijf zag mogelijkheden op de markt voor een gezonde, schone sla-dressing die het vertrouwen van de consument kon winnen. De dressings zijn gemaakt met verse groente en fruit en bevatten geen kunstmatige toevoegingen.
 
"Volgens het marktonderzoeksbedrijf Mintel voegt 83% van de Amerikaanse huishoudens plantaardige voeding aan het eetpatroon toe om de gezondheid te verbeteren," aldus Mandy Bottomlee van Good Foods. "Door een breder assortiment aan de consument aan te bieden, hopen we dat we voor makkelijkere oplossingen zorgen bij mensen die hun gezonder willen leven door meer plantaardige voeding aan levensstijl toe te voegen."
 
Het team van Good Foods had een stand op de United Fresh-beurs, die van 25 tot 27 juni werd gehouden. Bij de stand konden de nieuwe producten worden geproefd. Zo was er avocado op toast te proeve, die op twee verschillende manieren was voorbereid. De ene manier was met pesto, tomaten en balsamico en de andere was door middel van bacon en schimmelkaas. Ook konden deelnemers verschillende salades proberen. De ene salade was bereid met geitenkaas, walnoten en de bieten/balsamico-dressing terwijl de andere salade bestond uit komkommer, versnipperde paarse kool en de Aziatische gember-dressing.

Voor meer informatie:
Sarah Bockholt
Tel: +1 (214) 206-3047

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018