Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Chinees bedrijf wil meer handel met Nederland en Australië

"We hebben gewerkt aan de opbouw van plantages voor groenten van goede kwaliteit. De plantage in Shandong is voornamelijk gericht op uien, witte radijs, wortelen, kool en Chinese kool. De weersomstandigheden zijn goed. Zowel de aanplanting als de oogst verlopen ook prima. Het enige nadeel is dat de prijzen lager zijn dan in voorgaande jaren," zegt Zheng Yinghua from Zhonglian Agricultural Products Qingdao."De worteloogst begon dit jaar in mei. Het areaal is groter dan vorig jaar. Tijdens de oogst hebben ongedierte en ziektes er echter voor gezocht dat de opbrengst van de oogst laag was."


 

"Op dit moment exporteert ons bedrijf voornamelijk naar markten in de VS, Canada, Australië, Het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Japan en Korea. Het bedrijf is van plan om zijn samenwerking met Nederlandse importeurs en exporteurs uit te breiden. Op deze manier komt Chinese knoflook en gember van goede kwaliteit in Nederland terecht. Ook willen we Nederlandse producten zoals uien naar China halen. We willen graag in contact komen met Nederlandse bedrijven die in dezelfde sector werken."
"Gezien het toegenomen volume van de handel in groenten en fruit tussen China en Australië hebben we in Australië een afdeling opgezet. Deze afdeling is nu al drie jaar in ontwikkeling. Ondertussen hopen we dat Nederlandse importeurs zowel onze Chinese als Australische groenten in willen kopen. "
Zheng Yinghua
Zhonglian Agricultural Products Qingdao Co Ltd
Tel:+86 137 0899 9102 
Tel: +86 532 8506 2072 Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018