Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-groohandelaar overtuigt van kwaliteit

Succesvolle start van biologisch rode bessenseizoen

Het is momenteel het seizoen van de populaire rode bessen. Op 24 juni werd bij de bio-bedrijven van de Duitse vereniging Bioland de oogst geopend. Biogroothandel Landlinie heeft de eerste partijen van hoogwaardige kwaliteit reeds succesvol afgezet, deelt de verkoopafdeling mee.



De rode bessen hebben niet alleen een lichtzure, aromatische smaak, maar ook een hoog vitamine C-gehalte, waardoor ze bijzonder gezond zijn. Ze horen tot de kruisbesgewassen en horen in Duitsland tot het typische en populaire zomerfruit. Vanwege de huidige weersomstandigheden en de optiek van de eerste partijen wordt er een bijzonder grote oogst verwacht.



Bio-groothandel
Landlinie Lebensmittel-Vertrieb, gevestigd in Hürth bij Keulen, is een levensmiddelengroothandel voor biologische producten en een specialist op het gebied van biologische groenten en fruit. Sinds meer dan 25 jaar is het bedrijf in heel Duitsland succesvol vertegenwoordigd. Naast een nauwkeurige levering, optimale advisering en de kwaliteit van de bio-producten zet Landlinie in op continue, seizoensafhankelijke assortimentsuitbreiding: in de categorie verse producten heeft de bio-groothandel momenteel onder andere bio-citroenen van het ras Verdelli en bio-kiwi's Gold in het aanbod. 

Verdere informatie:
LANDLINIE Lebensmittel-Vertrieb GmbH
An der Hasenkaule 24
50354 Hürth
Telefoon: +49 (0) 2233 - 97451-0
Telefax: +49 (0) 2233 - 97451-99
Publicatiedatum: