Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

SUNSET wint Innovatieprijs tijdens United Fresh Tradeshow

SUNSET heeft opnieuw een Innovation Award binnengehaald tijdens de United Fresh Tradeshow in Chicago. In de categorie voor het beste nieuwe groentenproduct won de Aloha-paprika van SUNSET van acht finalisten. Alle producten waren te bezichtigen in de Innovation Showcases tijdens de twee dagen durende United Fresh Tradeshow waarbij er door aanwezigen op ze gestemd kon worden."Het is altijd een eer om een prijs te ontvangen waarvoor wordt gestemd door onze collega's en de retailpartners die ons inspireren en uitdagen om nieuwe ideeën en nieuwe smaken op de markt te brengen," zei CEO Paul Mastronardi. "Het winnen van deze prijs geeft ons het vertrouwen dat we eigentijdse, innovatieve ideeën leveren die voldoen aan de behoeften van de consument."

Als onderdeel van hun Chef Inspired-collectie is de Aloha-paprika een unieke gestreepte paprika die net zo aantrekkelijk is voor het oog als voor de tong. De zoete smaak en mooie rode en oranje strepen maken het anders dan alle andere paprika's op de markt.

Mastronardi benadrukte weer de missie van SUNSET om hun retailpartners te helpen te blijven groeien door hun klanten steeds lekkere smaken te kunnen bieden. "We zullen onze retailers en consumenten blijven verbazen met opwindende, innovatieve producten, revolutionaire verpakkingen en vooral onverslaanbare smaken die mensen aanmoedigen om meer versproducten te eten en een gezonder leven te leiden."

SUNSET was een van de zeven winnaars van een Innovation Award tijdens de United Fresh Tradeshow.

Voor meer informatie: sunsetgrown.com


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018