Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe etiketteerder voor automatisch labelen van grote en zware producten

Bizerba introduceert de nieuwe GLM-Ievo 40 als de ideale weeg-prijsetiketteeroplossing voor zware toepassingen. Het nieuwste lid van de GLM-Ievo familie biedt hoge flexibiliteit en etiketteert automatisch grote en zware producten. Het netwerk-gestuurde apparaat past zich gemakkelijk aan de grootte van de te etiketteren producten aan en reageert individueel op de grootte, positie en het formaat van de labels. Het robuuste, duurzame roestvrijestalen ontwerp zorgt voor uitstekende resultaten, zelfs onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden.

 

De verschillende versies van de GLM-Iev 40 (de GLM-Ievo 40 S wordt getoond in de afbeelding) zijn krachtige etiketteeroplossingen voor het automatisch labelen van grote en zware producten.

Bizerba biedt klanten in de branches ambachtelijke industrie, handel, industrie en logistiek een wereldwijd uniek portfolio van hard- en software oplossingen rondom de kern competentie "wegen". Dit aanbod omvat producten en oplossingen voor de activiteiten snijden, verwerken, wegen, afrekenen, controleren, orderpicken en etiketteren. Een uitgebreide dienstverlening van advies over service en leasing, evenals verbruiksmaterialen zoals etiketten ronden het scala aan oplossingen af.


Paul te Velthuis 
Bizerba Nederland BV
Het Lentfert 38
7547 SR Enschede
T +31 53 4800980
M +31 6 42288878


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018