Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe trailer, website en consumentenverpakking gedroogde ananas en mango

Corne Blok versterkt commercieel team Tovano



Tholen - Bij Tovano in Maasdijk is Corne Blok het commerciële team komen versterken. Corne heeft bijna 20 jaar ervaring binnen de branche van noten, zuidvruchten, pitten en zaden en snackproducten in diverse sectoren zoals de ambulante handel, groothandel, industrie, export en AGF-handel. "Wat mij vooral aanspreekt, is de diversiteit van de producten en het contact met de klanten binnen de verschillende sectoren. De markt van noten en zuidvruchten is continu in beweging, er gebeurt altijd wel wat!"



De afgelopen maanden is er veel veranderd bij Tovano. Zo werd vorig jaar al een nieuwe displaydoos voor de welbekende Tovano-schaaltjes geïntroduceerd en nu is de nieuwe vrachtwagen ook in dito huisstijl opgeleverd. Als klap op de vuurpijl is ook de website vernieuwd. Op de nieuwe website is alle informatie te vinden over het bedrijfshistorie, de producten en verpakkingen. 



Daarbij is het assortiment continu in beweging. Afgelopen week werden er nog twee nieuwe producten toegevoegd aan de verpakte lijn, namelijk gedroogde ananas en mango zonder toegevoegde suiker. "Deze zijn na de succesvolle introductie van de bulkverpakking ook in een handige consumentenverpakking beschikbaar. Deze producten zijn ideaal om als gezonde en verantwoorde snack mee te nemen."



Voor meer informatie:
Tovano
Transportweg 47
2676 LM Maasdijk 
Tel. +31 (0) 174 52 83 33