Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Woltinge groeit met Tafeltje Dekje en in kwaliteitsassortiment

“Mensen willen geen koopjes”

Tholen - De plek in het Verscentrum in Appelscha naast de bakker en slager voldeed 16 jaar lang prima, maar sinds Daan Woltinge de Tafeltje Dekje-service overnam, kan hij daar niet meer uit de voeten. Gelukkig heeft hij terug kunnen vallen op zijn oude stek. Vandaag heropent Woltinge Groente en Fruit na een grondige verbouwing er een groenten- en fruitzaak 2.0: met maaltijdservices, kwaliteitsproducten én delicatessen. Verkoop van AGF wordt minder, gemak en behoefte kwaliteit groeit, merkt Woltinge. In zijn nieuwe winkel kan hij daar goed op inspelen.


De vernieuwde winkel

Verdubbeld
"Wij leverden altijd groenten en fruit aan Tafeltje Dekje. Een half jaar geleden vroeg de ondernemer of we dit over wilden nemen. Het blijkt zo'n daverend succes dat het klantenbestand inmiddels verdubbeld is.' Woltinge levert de maaltijden rondom het middaguur bij particulieren in Appelscha en Oosterwolde thuis en warm af. 'Wij koken traditioneel: lekker, eerlijk en gezond. Dat koken deden we al geruime tijd in de keuken op de oude locatie, dus is het logisch om alles onder één dak bij elkaar te brengen. Daar willen we onze services op het gebied van maaltijden nog verder uitbreiden. Tafeltje Dekje is gericht op oudere mensen, maar we denken ook na over een concept om mensen met een warme of op te warmen maaltijd te bedienen die van hun werk op weg zijn naar huis.'


Breder assortiment

Breder
Woltinge groenten en fruit breidt tevens in de breedte uit. 'We hebben al een breed assortiment met nootjes, wijn en delicatessen maar we gaan daarnaast streekproducten aanbieden, kaas van Kaaslust en bier van Maallust in Veenhuizen. In het verscentrum merkten we al dat klanten op zoek zijn naar kwaliteitsproducten, ze willen het mooiste van het mooiste. Soms probeerde ik wel eens een aanbieding, maar koopjes willen ze niet."
De indeling van de winkel is sterk veranderd. Geen grote toonbank maar een combinatie van bediening en selfservice met displays en voor elk product een eigen hoek. Bediening blijft wel bestaan. "Wij leveren groente op maat. Mocht de klant een halve paprika willen, dan kan dat bij ons. Net als een stronk bleekselderij en ook wortels gaan per stuk. Je betaalt alleen voor de groenten die je echt nodig hebt", besluit Daan.

Voor meer informatie
Woltinge groenten en fruit
Van Emstweg 6
@Woltinge groenten en fruit

Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018