Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Groenten en fruit, prima combinatie met haring

Voor het derde jaar op rij konden de bezoekers aan de haringparty van de Permanente Vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden in Brussel (PV), naast de Hollandse nieuwe, genieten van heerlijke (snack)groenten en fruit. Niet alleen omdat alles er fantastisch uitzag, maar zeker ook omdat de producten werden aangeprezen door Carola Schouten zelf en door de voorman van de vissers Pim Visser. Hij roemde in zijn toespraak de smaak van Hollandse tomaatjes.


Richard Schouten en Carola Schouten

De haringparty is bij uitstek een gelegenheid om de contacten met veel personen die er toe doen in Brussel en ook in Den Haag te spreken. GroentenFruit Huis maakt dan ook dankbaar gebruik van de gelegenheid om een mooi assortiment groenten en fruit uit te stallen, te laten proeven en de sector neer te zetten.
De combinatie van een informele borrel, het laten proeven van eerste klas producten die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook nog heerlijke smaken, vormt een garantie voor een goed gesprek met de aanwezigen.


Richard Schouten rechts toon Enjoya aan Carola Schouten met Kees Wanten

Minister Carola Schouten liet zich de producten goed smaken. Ondertussen werd zij door Richard Schouten, directeur GroentenFruit Huis bijgepraat over ontwikkelingen onder andere met betrekking tot de inzet van duurzame verpakkingen en de manier waarop de sector bezig is om voedselverspilling te voorkomen. Denk aan toepassing van rijpe producten in bijvoorbeeld sauzen.
Daarnaast is met Carola Schouten gesproken over de internationale fytosanitaire eisen en het belang van een goed beleid in deze om de vrije handel zoals we die nu kennen in stand te houden.


Richard Schouten geeft uitleg aan Annie Schreijer-Pierk van EP

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018