Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

SanLucar opent kantoor in Dubai

Het premium groenten- en fruitlabel SanLucar versterkt haar aanwezigheid in de Golfstaten en het Midden-Oosten met de opening van een kantoor in Dubai. "We zijn zo dichter bij onze klanten en kunnen ze zodoende nog sneller en beter van dienst zijn," vertelt Bilal Issa, hoofd van het nieuwe kantoor. 

 
Dubai is een interessante markt voor SanLucar en is daarnaast de hub voor de handel met de Golfstaten en het Midden-Oosten. "We willen de groenten- en fruitsector in deze regio naar een nieuwe kwaliteitsniveau tillen," legt SamLucar-directeur Michael Brinkmann uit. "De vraag naar premium producten groeit en met onze expertise kunnen we retailers en groothandelaren helpen op het juiste moment een aantrekkelijk assortiment kwaliteitsfruit aan te bieden."

De producten van SanLucar zijn verkrijgbaar in de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Saudi-Arabië, Oman, Bahrein, Koeweit en Jordanië. Met name bananen, tomaten en druiven zijn populair in het Midden-Oosten. "De bekendheid van het merk SanLucar neemt toe," vertelt Bilal Issa. "Ons klantenbestand en onze afzet groeien voortdurend." Met de opening van het nieuwe kantoor in de Jumeirah Lake Towers in Dubai hoopt SanLucar deze ontwikkeling nog verder te versnellen.


Voor meer informatie:
Sonia Gabarda
SanLucar Fruit
Tel. +34 96142 40 40 extension 2410

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018