Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SanLucar opent kantoor in Dubai

Het premium groenten- en fruitlabel SanLucar versterkt haar aanwezigheid in de Golfstaten en het Midden-Oosten met de opening van een kantoor in Dubai. "We zijn zo dichter bij onze klanten en kunnen ze zodoende nog sneller en beter van dienst zijn," vertelt Bilal Issa, hoofd van het nieuwe kantoor. 

 
Dubai is een interessante markt voor SanLucar en is daarnaast de hub voor de handel met de Golfstaten en het Midden-Oosten. "We willen de groenten- en fruitsector in deze regio naar een nieuwe kwaliteitsniveau tillen," legt SamLucar-directeur Michael Brinkmann uit. "De vraag naar premium producten groeit en met onze expertise kunnen we retailers en groothandelaren helpen op het juiste moment een aantrekkelijk assortiment kwaliteitsfruit aan te bieden."

De producten van SanLucar zijn verkrijgbaar in de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Saudi-Arabiƫ, Oman, Bahrein, Koeweit en Jordaniƫ. Met name bananen, tomaten en druiven zijn populair in het Midden-Oosten. "De bekendheid van het merk SanLucar neemt toe," vertelt Bilal Issa. "Ons klantenbestand en onze afzet groeien voortdurend." Met de opening van het nieuwe kantoor in de Jumeirah Lake Towers in Dubai hoopt SanLucar deze ontwikkeling nog verder te versnellen.


Voor meer informatie:
Sonia Gabarda
SanLucar Fruit
Tel. +34 96142 40 40 extension 2410
Publicatiedatum: