Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Carlo en Marco Dürbeck nieuwste vertegenwoordigers familie Dürbeck

De vijfde generatie treedt bij Anton Dürbeck aan

"Carlo en Marco zijn alweer de vijfde generatie van de familie Dürbeck met een passie voor de fruithandel. "Samen met onze collega's en trouwe partners kijken we uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking in de toekomst," vertelt Mathias Dürbeck. 

Na zijn studie economie en management in Mannheim en Londen te hebben voltooid, was Carlo werkzaam als investeringsbankier in Londen. Hij zal zich vanaf nu gaan bezighouden met de fruithandel bij Dürbeck. 

Marco, die al sinds 2016 naast zijn studie in het familiebedrijf werkzaam is, zal binnenkort zijn masteropleiding agribusiness in Chili afronden. Hij zal zich na het behalen van zijn titel bezighouden met de productiebedrijven van Dürbeck in Chili en Ecuador. 

Martin Dürbeck begon in 1896 met zijn fruithandel in Falkenau. Anton Dürbeck, naar wie het bedrijf is vernoemd, bouwde het bedrijf na de Tweede Wereldoorlog weer op in Frankfurt. Het was Karl Dürbeck, de grootvader van Carlo en Marco, die het bedrijf transformeerde naar de gerenommeerde internationale handelsfirma die het vandaag de dag is. Anton Dürbeck is een van de grootste bananenimporteurs ter wereld. 

Voor meer informatie:
Gaby Stahl
Anton Dürbeck GmbH
Hessenring 120
61348 Bad Homburg v.d.H.
Germany
Tel.: +49 6172 6806 - 511
Fax: +49 6172 6806 - 600
Mobil: +49 171 44 34 333
Skype: duerbeck.gstahl
Web: www.duerbeck.com


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018