Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Gebrs van Aarle wint “VEG. marketingheld 2018” award

Gebrs  van Aarle kijkt zeer positief terug op de eerste editie van VEG. Het nieuwe event waar zintuigen geprikkeld werden door de combinatie van geuren en kleuren en waar groente en fruit centraal stonden was voor de bezoeker een ware beleving. Karin van Aspert, hoofd marketing en communicatie: "Het afwisselende programma met  workshops, presentaties en korte lezingen in combinatie met diverse demonstraties op onze stand was een groot succes."Passie voor AGF
Klanten en bezoekers  konden op de stand van Gebrs van Aarle een demonstratie bijwonen van Green Yourself. Met highspeed-blenders van Wartman werden met diverse dagverse producten heerlijke verse smoothies, pesto's en soepen gemaakt. "Gezond, snel en lekker zijn de ingrediënten voor de toekomst en Gebrs van Aarle vertaalt dit naar topkwaliteit, service en passie voor AGF. Deze boodschap moeten we samen uitdragen uitgedragen richting de consument, of je nu een speciaalzaak,  boerderijwinkel , ambulante handelaar of horeca vers groothandel bent. De consument is er klaar voor, pak die kans en laat je onderscheidende vermogen zien."

VEG. marketingheld 2018
In aanloop naar de beurs heeft Gebrs van Aarle veel reclame gemaakt voor VEG. En met resultaat: vele klanten wisten de weg naar VEG. te vinden ondanks de afstand vanuit het zuiden naar de Rotterdamse Onderzeebootloods. Hiervoor is de groothandel beloond door de VEG. organisatie en ontvingen zij de VEG. marketingheld 2018 award. Een van de ingezette marketingtools was het verloten van een studiereis waarvan een dezer dagen de winnaar bekend gemaakt wordt.

RIK certificering
Sinds kort is Gebrs van Aarle RIK-gecertificeerd wat betekent dat zij voldoen aan de strengste KCB- kwaliteitscode en daarom zelfstandig inkomende goederen uit binnen- en buitenland mogen keuren. Tijdens VEG. presenteerde Gebrs van Aarle eigen import citrus uit Portugal waarvan iedere standbezoeker er een aantal van mee naar huis kreeg om te proeven.

Gebroeders van Aarle kijkt vol vertrouwen uit naar VEG. 2019.

Voor meer informatie
Gebrs van Aarle
Karin van Aspert
karin@aarlegebrs.nl
www.gbrsvanaarle.eu

Publicatiedatum: 26-6-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: