Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

GroentenFruit Huis: Waarom niet in groten getale afgereisd?

Belangenorganisaties blikken terug op VEG.

Een geslaagd event qua beleving en opzet, dat meer bezoekers had verdiend, zegt GroentenFruit Huis over VEG., het Vak Event Groente & Fruit helden. Er was voor een breed publiek, de groentenspecialist, lokale retailer, foodservice, zorg&welzijn professionals en influencers van alles te zien en te beleven. "De vraag blijft waarom zij niet in groten getale zijn afgereisd naar VEG.", aldus GroentenFruit Huis.

Klik hier voor de fotoreportage van VEG.


VEG.-event heeft zijn nek uitgestoken. Koppert Cress is een van de founding fathers van VEG.

AGF Detailhandel Nederland (ADN) kreeg verdeelde reacties vanuit de branche. "Een bredere doelgroep betekent ook dat er een breder aanbod is, en dus verschillende branches werden bediend. Enerzijds positief, want het is goed om ook eens over de schutting te kijken. Anderzijds (afhankelijk van hoe je een event als VEG benaderd) is het daardoor wellicht minder herkenbaar. Hoewel de opzet nog ruimte biedt voor verdere groei (en daarmee een completer aanbod), waren er bezoekers die met gemak vier uur konden doorbrengen op VEG en enthousiast en geïnspireerd naar huis gingen. Het is ook maar net met welke instelling je het bezoek brengt."

ADN is tevreden over het aantal bezoekers op de stand, waar bedrijfsadviseurs Andrea Paffarini en Christ Manders de kokskombuis hadden aangetrokken en gerechtjes voor op de BBQ maakten en lieten proeven. Over het succes van VEG. kan ADN geen duidelijke conclusie trekken. "Hiervoor liepen de meningen van de standhouders en bezoekers te ver uiteen."

Klik hier voor de fotoreportage van VEG.


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018