Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keelings Solutions gaat zich meer op Duitse markt richten

Keelings Solutions ERP breidt haar verkoop- en marketingteam uit en richt zich hierbij op de Duitse markt. Het doel is om de bekendheid van de specifiek op de AGF-sector ERP-software oplossingen te vergroten. 

Caroline Keeling, directrice van het in Dublin gevestigde Keelings Fresh Produce Company, en Rick Rebergen, business improvement manager van softwarebedrijf Keelings Solutions ERP, hebben de ervaren Christian Johnson aangenomen voor de Duitse markt. De in Bremen geboren Johnson vertelt zeer blij te zijn met deze nieuwe kans. "Het is geweldig om binnen een familiebedrijf werkzaam te zijn dat niet alleen terug kan kijken op een geschiedenis van meer dan 90 jaar maar dat ook al haar know-how van de groente- en fruitsector heeft weten te vertalen naar een succesvolle ERP-oplossing. Traditie, waarden en innovatie gaan hier hand in hand," aldus Johnson. 

Keelings Solutions ERP-systemen zijn al een begrip in de Nederlandse verssector maar ook bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk en China hebben voor systemen van Keelings Solutions gekozen die specifiek ontwikkeld zijn voor de AGF-sector. De systemen zijn efficiënt en flexibel toepasbaar voor alle relevante bedrijfsonderdelen en komen tegemoet aan de specifieke behoeften van het bedrijf op het gebied van bijvoorbeeld de logistiek, voorraad- en kostenbeheer. "Dit bevordert de kwaliteit en winstgevendheid en creëert een solide basis voor verdere groei," licht de nieuwe marketing executive toe. 

Met Johnson aan boord zal de focus in toenemende mate op Duitsland komen te liggen. Samen met zijn collega Rick Rebergen zal hij het land regelmatig bezoeken. Ook zal hij in september aanwezig zijn op het German Fruit and Vegetable Congress. "Ik kijk echt enorm uit naar dit evenement om dat het speciaal bedoeld is voor de AGF-sector, waardoor het de ideale gelegenheid voor ons is om de uitdagingen en trends binnen de sector te delen," aldus Johnson. 

Voor meer informatie:
Keelings Solutions ERP
Tel: + 353 (1) 697 0152
Christian_Johnson@KeelingsSolutions.com
www.KeelingsSolutions.com

 
Publicatiedatum: