Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rick Rebergen, Keelings Solutions:

"Technologie en efficiëntie leveren aan de AGF-sector"

Research en Development wordt steeds meer een belangrijk aandachtspunt op de agenda van ambitieuze bedrijven die aan de top van hun branche willen staan. Bij Keelings Solutions hebben wij hiervoor een specifieke R&D ruimte ingericht met de focus op innovatie en nieuwe technologieën", vertelt Rick Rebergen. "Het gaat niet alleen om nieuwe uitvindingen, maar ook over het inzetten van zowel nieuwe als huidige middelen op een meer innovatieve manier. Bij de tijd blijven en er tevens voor zorgen het achtervolgende peloton een stap voor te zijn. Keelings Solutions wil zaken beter doen als dat ze reeds zijn gedaan."

"Onze R&D kamer is ontworpen om het complete proces in het magazijn te repliceren, tenslotte voor vele AGF bedrijven het hart van hun organisatie. In een altijd veranderende industrie is onze drijfveer koploper te zijn op basis van innovatie. Een van de belangrijkste bijdragen hieraan is onze ongeëvenaarde branchekennis. Met bijna 100 jaar sector ervaring mogen wij in alle eerlijkheid stellen uw business te kennen. Wij weten wat uw dagelijkse uitdagingen zijn, waarbij onze ERP-software oplossing u zou kunnen helpen de stap te zetten naar een volgend niveau."

"Technologie, zoals toegepast in AGF branche zal altijd blijven veranderen. Door krappe marges kunnen mensen aarzelen om te investeren in nieuwe software technologie, wat uiteindelijk zal leiden tot achterstand. Volgens het meest recente Fruit Logistica 2018 trendverslag, voor degenen die zich bezighouden met software en technologie, ziet de toekomst er uiterst helder en positief uit. Zo inspireren wij onze mensen door ze potentiële nieuwe instrumenten te laten verkennen. Dat wil zeggen onderzoek te plegen naar het inzetten van robots, algoritmen en andere programmatische toepassingen. De wereld vraagt om meer, wij willen de grenzen van technologie in de sector vooruit stuwen en u daarin meenemen."

De mate van verandering zal nooit langzamer worden dan vandaag


Zie hieronder als voorproefje een video van de R&D kamer in actie!



Voor meer informatie:
+ 31 6 14955005 (Rick Rebergen)
+ 353 1 8135943 (Ierland, afdeling Commercie)
sales@keelingssolutions.com
Publicatiedatum: