Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijtje zoekt groentespecialist

Tholen - Twaalf ondernemers op een rijtje in Bussum waaronder een vershoek die jarenlang gekenmerkt werd door een bakker, slager & kaas, groenteboer en wijnhandel. "Helaas is de groenteboer vertrokken en nu staat het pand al enige tijd leeg", vertelt Jan van der Roest, die onder een dak een kaasspeciaalzaak met slagerij, vlees en vleesspecialiteiten plus catering heeft in het in 't Gooische. "Het is een gegoede winkelstrip met veel aanloop en in de wijde omgeving worden we in de volksmond het Rijtje genoemd. Als ondernemers onderling hebben we ook een goede onderlinge band en daarom zijn we op zoek naar een specialist om de leeg gevallen plek op te vullen."



Het Rijtje is de PC Hooft van Bussum en populair in Gooise meren, het Gooi, Amsterdam en wijde omgeving. Een pure winkelstraat in een lommerrijke buurt aan de Huizerweg in Bussum, nabij de afrit Naarden/Bussum op de A1, naar het centrum van Bussum. Het Rijtje presenteert zich als "authentiek winkelen in Bussum, makkelijk bereikbaar, gratis parkeren, groene omgeving, vlakbij het centrum en de A1 en…altijd aantrekkelijke aanbiedingen"

Voor meer informatie:
Jan van der Roest