Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Kamps legt de lat bewust hoog

Eerste sperziebonenteler behaalt PlanetProof keurmerk

Vanaf heden zijn er PlanetProof sperziebonen. Kamps Sperziebonen mag zich de allereerste leverancier noemen van sperziebonen die onder Planetproof/Milieukeur gecertificeerd en geteeld zijn. Kamps wil de lat bewust hoog leggen en zich met het certificaat duidelijk onderscheiden binnen de AGF-markt ten opzichte van andere leveranciers van sperziebonen.Kamps is een familiebedrijf dat jaarrond haar klanten voorziet van o.a. verse sperziebonen, die volledig in eigen beheer en onder hoge kwaliteitseisen geteeld, geoogst en verpakt worden. Kamps werd in een eerder stadium reeds GlobalGAP GRASP en IFS(Food & Broker) gecertificeerd.  Door middel van het Planetproof / Milieukeur-keurmerk wordt onderstreept dat de sperziebonen van Kamps op de meest duurzame wijze geteeld worden.

Voor meer informatie:
Kamps Sperziebonen BV
Marius Kamps
Ervesestraat 4
6595 PE Ottersum
T: +31(0)6-53783409
info@kamps-sperziebonen.nl
www.kamps-sperziebonen.nl
 

 

Publicatiedatum: 22-6-2018

  

Reacties:


Maar smaken deze sperziebonen nog wel?
Het Hollandse seizoen is begonnen en bij ons gaan de boontjes nu van het menu...... Ze zijn draderig, vlezig, hebben een onplezierige textuur en een vlakke smaak, dat is het gros van de bonen in het retailschap. Goed, een kilo kost nu 1,59 en dat is gewoon te laag..... The Greenery had ooit het project fijne boontjes. Wat is daarvan terechtgekomen?
Alleen de glas-sperziebonen zijn, indien niet te rijp/dik geoogst, een goed alternatief. Maar kort verkrijgbaar en uiteraard een stuk prijziger.
Wij hebben besloten dan zelf maar boontjes in de tuin te zetten, klassiekers van het type "Rentegever" productie is niet zo hoog maar de smaak is top. Welke teler neemt de uitdaging aan???
adrian, Gouda - 21-7-2018 16:12:16


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: