Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mohamed El Mokaddem kiest voor zelfstandig ondernemerschap

Mohamed El Mokaddem, directeur Public Affairs en HR bij Koppert Cress, heeft aangegeven per 1 juli het bedrijf te verlaten om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. In een periode van ruim een jaar heeft El Mokaddem een aantal projecten afgerond, waardoor Koppert Cress ook in de komende jaren gereed is voor verder groei en ontwikkeling.

"Ik kwam in een organisatie met veel talent, creativiteit en ondernemerschap. Optrekken met een rasondernemer als Rob Baan heeft mij gestimuleerd om nu als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Ik ga nu zelf ondernemen op het gebied van interim-management, projectmanagement en advies in de publieke en private sector," aldus El Mokaddem.

"Mohamed heeft ons geholpen om lijn aan te brengen in de organisatiestructuur en -ontwikkeling en externe positionering van de organisatie. Hij heeft ons onder andere toegang geven tot gesprekspartners die voorheen onbereikbaar waren," zegt Rob Baan CEO van Koppert Cress. "Ik heb Mohamed gevraagd een project voor ons te leiden, dus hij kan als ondernemer meteen aan de slag. Wij zijn hem dankbaar voor zijn goede bijdrage en wensen Mohamed veel succes."

Koppert Cress heeft, sinds het in 2002 door Rob Baan werd overgenomen, een enorme vlucht genomen. Het is gegroeid van 20 naar 260 werknemers en de omzet is die jaren exponentieel gestegen. Bovendien is het bedrijf, en met name Baan zelf, actief op allerlei gebieden, voeding en gezondheid, zakelijk en maatschappelijk.


Publicatiedatum: