Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Volautomatische dozensluitmachine voor kartonnen verpakkingen

Boix heeft een nieuwe dozensluitmachine is het assortiment. De Boix HAT dozensluitmachine is een volautomatische dozensluiter die niet-seriematige golfkartonnen trays voorziet van een deksel en deze stevig sluit door middel van verlijming. De machine doet zijn werk volledig automatisch, dus er is geen operator nodig.


 
Door de inzet van een kwalitatief hoogwaardige dozensluitmachine is het mogelijk om veel tijd en geld te besparen tijdens het verpakkingsproces. Bovendien zijn de verpakkingen en producten optimaal beschermd tijdens het transport. De Boix HAT dozensluiter kan worden ingezet in een productielijn, waarbij ononderbroken dozen met variabele hoogtes automatisch afgesloten dienen te worden.

De machine herkent automatisch de hoogte van de trays en heeft variabele snelheden. Dankzij een productiesnelheid van maximaal 1.200 deksels per uur is het mogelijk om de productiviteit van een verpakkingslijn sterk op te voeren en met een benodigd vloeroppervlak van slechts drie palletplaatsen is de Boix HAT dozensluitmachine zeer compact te noemen.
 
Voor meer informatie:
Boix Europe B.V.  
Loubergweg 6 
6961 EK Eerbeek 
+31(0)313 670 460 


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018