Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vernieuwde champignonlijn

Monterey Mushrooms, een grote champignonteler in CaliforniŽ, heeft een nieuw label voor al hun verse champignons geÔntroduceerd. Na rijp beraad over welke informatie het label zou moeten bevatten en de look van het label werd een nieuw label ontworpen. Deze nieuwe look zal gebruikt worden voor de hele lijn verse champignons van Monterey.

"Het nieuwe design toont frisse, heldere kleuren, productvermelding en een gemakkelijk te lezen voedingstabel," zegt Lindsey Roberts van Monterey Mushrooms. "Klanten willen verse producten duidelijk zien en willen weten wat ze met de inhoud kunnen doen."
Het bedrijf zegt dat ze hun merk beter willen afstemmen wat betreft consistentie in kleuren, informatieverschaffing en andere zaken. "Het nieuwe ontwerp was ook een gelegenheid om over de hele lijn eenheid te brengen wat betreft kleuren, achtergronden, nettogewicht en land van herkomst."

Hulp bij het onderscheiden van producten
Een van de overwegingen van Monterey Mushrooms om te restylen was de feedback die ze kregen van klanten. Roberts vertelt dat consumenten gemakkelijker de verschillende producten wilden herkennen en dat dit met de nieuwe labels goed lukt."Het proces bood de gelegenheid om een consistente look aan onze hele lijn verse champignons te geven," zegt ze. "We hoorden van verschillende klanten dat ze moeite hadden met het onderscheiden van onze verschillende producten. Met de nieuwe labels zijn de verschillen duidelijker te zien."

De vernieuwingen vloeiden voort naar de verpakkingen zelf. "We verpakken alle verse champignons in een zwarte, gerecyclede tray," zegt Roberts. De nieuwe labels zijn al onderweg naar de schappen van de retailers.

Voor meer informatie:
Lindsey Roberts 
Monterey Mushrooms, Inc.
Tel: +1 (800) 333-6874

Publicatiedatum: 22-6-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: