Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Jan Bijleveld nieuwe directeur Leo de Kock

Bij verpakkingsbedrijf Leo de Kock uit Purmerend, dochteronderneming van Agrico B.V., is Jan Bijleveld benoemd als nieuwe directeur.

De heer Bijleveld volgt hiermee Claris ten Napel op die het bedrijf ruim 24 jaar heeft geleid. Voorafgaand aan deze benoeming was Jan Bijleveld reeds anderhalf jaar als interim-directeur actief bij het verpakkingsbedrijf dat in 2016 haar 100-jarige bestaan vierde. De heer Bijleveld heeft een brede internationale achtergrond in logistieke processen, inkoop en verkoop.

Leo de Kock wil de innovatieve lijn die afgelopen jaren is ingezet bij het bedrijf verder gaan doorvoeren. Recentelijk is het machinepark gemoderniseerd, waardoor het bedrijf de productie fors heeft kunnen verhogen. Om deze groeiende activiteiten goed te kunnen blijven huisvesten, zal het pand van Leo de Kock komend jaar worden uitgebreid met een magazijn en nieuwe kantoorruimte. Tevens zal er worden geïnvesteerd in een nieuw ERP-systeem.

Door de samenwerking met Agrico is Leo de Kock in staat om nieuwe rassen te introduceren met unieke raseigenschappen die voldoen aan de eisen van de moderne consument.

Voor meer informatie:
Agrico
+31(0)527 639 911


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018