Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GPS-Buddy introduceert magnetische asset tracking systemen

GPS-Buddy, trendsetter op het gebied van fleetmanagement en asset tracking, introduceert twee magnetische asset tracking systemen. De GPS-Buddy AT-L en de GPS-Buddy AT-S bieden een kostenefficiënte oplossing voor het lokaliseren van bedrijfseigendommen zonder stroomvoorziening. Met name voor het lokaliseren van materieel zoals containers bieden deze asset trackers een oplossing. Doordat de AT-S en de AT-L zijn voorzien van magneten en de behuizing (spat)waterdicht is, zijn ze zeer eenvoudig te plaatsen op de meest uiteenlopende bedrijfseigendommen. De locatie is voor de eigenaar eenvoudig inzichtelijk via een app of een webportal.


De AT-L en de AT-S maken beide gebruik van zowel het GPRS als het GSM-netwerk. Hierdoor is er altijd nauwkeurige locatie-informatie beschikbaar. Bovendien zijn beide systemen uitgerust met een batterij waardoor zij een robuuste oplossing bieden. De AT-S is spatwaterdicht en met name geschikt als oplossing voor kort lopende projecten. De AT-L is waterdicht en is daarnaast voorzien van een oplaadbare batterij, waardoor deze ook voor langere termijn een passende oplossing biedt. 

Voor gebruikers van een GPS-Buddy fleetmanagement-oplossing is binnen dezelfde beheeromgeving zowel de informatie van de voertuigen als van de overige bedrijfseigendommen inzichtelijk. Dat betekent dat klanten nog sneller en beter geïnformeerd kunnen worden.

De asset trackers zijn per direct leverbaar.

Voor meer informatie:
GPS-Buddy Nederland B.V.
Transistorstraat 100
1322 CH Almere
T: +31(0)36 538 28 80
Publicatiedatum: