Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Achterstallige of bijna verlopen rekeningen - Webinar AMHPAC

Problemen met incasso bij werken in de Verenigde Staten

Het gebrek aan begrip van contracten of het niet lezen van de kleine lettertjes, kan leiden tot een van de meest voorkomende problemen waarmee exporteurs worden geconfronteerd: problemen met het incasseren van schulden die al afgelost hadden moeten zijn. Als gevolg daarvan nemen bedrijven hun toevlucht tot advocaten of gespecialiseerde bureaus die hen kunnen helpen bij het innen van schulden en die hen ook kunnen helpen bij het verkrijgen van kredieten of transactiegeschiedenis, waarbij rechtszaken wegens contractbreuk en aansprakelijkheid wegens onwetendheid van de wet worden voorkomen.

Als het gaat om het inhuren van een gespecialiseerd bedrijf, is het belangrijkste om te verifiëren dat ze een serieus en solvabel bedrijf zijn, maar het is ook belangrijk om je behoeften en tijdschema's te kennen.

Dit soort gespecialiseerde bureaus stellen bedrijven in staat om accurate informatie en een effectievere vertegenwoordiging te hebben, omdat zij de regels en processen kennen waar bedrijven die normaal niet in de VS actief zijn onbekend mee zijn, en die nodig zijn voor de onderhandelingen met de Verenigde Staten. Dit zal leiden tot een betere communicatie en planning.

Natuurlijk kan het hebben van een van deze bureaus nadelen hebben, omdat ze kunnen leiden tot een zeer snelle groei, het aannemen van meer personeel en zakendoen in dollars; maar het is duidelijk dat dit zal leiden tot hogere winsten, waar alle bedrijven naar op zoek zijn.

Daarom zijn er enkele opties om de commerciële strategie van een bedrijf in het buitenland te verbeteren, zoals de vestiging van een vertegenwoordiging in het land waar de verkoop plaatsvindt, waardoor het bedrijf daar een grotere aanwezigheid en controle heeft; de registratie van een vestiging van dezelfde onderneming of de vestiging van een volledig nieuwe vestiging op Amerikaans grondgebied; de oprichting van een administratief, juridisch en verkoopteam voor meer efficiëntie en controle bij bestellingen en collecties; en de mogelijkheid om een ​​werk- of investeerdersvisum te verkrijgen voor eigenaren en voor managers of leidinggevenden die het bedrijf in de Verenigde Staten kunnen ontwikkelen.


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018