Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
"In dit pand heeft altijd een groentewinkel gezeten en ik wilde voor mijzelf beginnen met huisgemaakte maaltijden. Vanuit mijn achtergrond in de horeca leek het eetwinkel een goed concept om verder uit te werken", vertelt Anna. "De groente en fruit die ik verkoop zijn ook de basis voor mijn eigen gerechten. Klanten kunnen deze ter plekke opeten want er zijn een 16-tal zitplekken in de winkel en er is een terrasje."
Aan de inrichting van de winkel is veel aandacht besteed om gastvrijheid en het winkelen goed te laten samenvallen. In kratten en rieten manden staan aardappelen, groente-, fruit en kruiden gepresenteerd, er zijn ook gemaksproducten als rauwkostsalades, gesneden groenten, smoothies, wekelijks 12 verschillende soorten kant-en-klaar maaltijden, soepen en fruitmanden vanuit een koelmeubel te verkrijgen en er is een saladbar.