Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Producten mogelijk betrokken bij uitbraak Cyclospora

Del Monte Fresh Produce roept groenten terug

Del Monte Fresh Produce kondigde gisteren een vrijwillige recall aan van een beperkt aantal groententrays van 6 oz., 12 oz. en 28 oz. (17-80gr) met broccoli, bloemkool, selderijsticks, peen en dille dil die verkocht zijn bij enkele retailers in Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, Minnesota en Wisconsin.

Del Monte werd door de autoriteiten ingelicht dat de producten mogelijk betrokken zijn bij de uitbraak van Cyclospora. De producten zouden mogelijk betrokken zijn bij enkele ziektegevallen. Cyclospora is een parasiet dat de darmziekte Cyclosporiasis kan veroorzaken. Volgens de Centers for Disease Control is de infectie doorgaans niet levensbedreigend.

De teruggeroepen producten zijn gedistribueerd naar: Kwik Trip, Kwik Star, Demond's, Sentry, Potash, Meehan's, Country Market, Food Max Supermarket en Peapod in Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, Minnesota, en Wisconsin. De producten hebben een t.h.t. van 17 juni 2018 of eerder.

Op de etiketten is de volgende informatie te lezen:


Consumenten die denken dat ze deze producten gekocht hebben, worden opgeroepen de producten weg te gooien. Voor vragen kunnen ze contact opnemen met Fresh Del Monte via 1-800-659-6500 of Contact-US-Executive-Office@freshdelmonte.com.

Meer informatie:
Del Monte Fresh Produce N.A., Inc.
Dennis Christou
Tel.: +1-800-659-6500
Email: Contact-US-Executive-Office@freshdelmonte.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018