Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Producten mogelijk betrokken bij uitbraak Cyclospora

Del Monte Fresh Produce roept groenten terug

Del Monte Fresh Produce kondigde gisteren een vrijwillige recall aan van een beperkt aantal groententrays van 6 oz., 12 oz. en 28 oz. (17-80gr) met broccoli, bloemkool, selderijsticks, peen en dille dil die verkocht zijn bij enkele retailers in Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, Minnesota en Wisconsin.

Del Monte werd door de autoriteiten ingelicht dat de producten mogelijk betrokken zijn bij de uitbraak van Cyclospora. De producten zouden mogelijk betrokken zijn bij enkele ziektegevallen. Cyclospora is een parasiet dat de darmziekte Cyclosporiasis kan veroorzaken. Volgens de Centers for Disease Control is de infectie doorgaans niet levensbedreigend.

De teruggeroepen producten zijn gedistribueerd naar: Kwik Trip, Kwik Star, Demond's, Sentry, Potash, Meehan's, Country Market, Food Max Supermarket en  Peapod in Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, Minnesota, en Wisconsin. De producten hebben een t.h.t. van 17 juni 2018 of eerder.

Op de etiketten is de volgende informatie te lezen:


Consumenten die denken dat ze deze producten gekocht hebben, worden opgeroepen de producten weg te gooien. Voor vragen kunnen ze contact opnemen met Fresh Del Monte via 1-800-659-6500 of Contact-US-Executive-Office@freshdelmonte.com.

Meer informatie:
Del Monte Fresh Produce N.A., Inc.
Dennis Christou
Tel.: +1-800-659-6500
Email: Contact-US-Executive-Office@freshdelmonte.com

Publicatiedatum: 19-6-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: