Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
FOOD Freshly entousiast ontvangen tijdens European Convenience Forum
Houdbaarheid verlengen zonder conserveermiddelen
De Europese markt voor gesneden fruit groeit jaarlijks met dubbele cijfers. Food Freshly specialiseert zich al sinds 1994 in het verlengen van de houdbaarheid van voorgesneden AGF. Een klassiek voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het verkleuren van appelen, peren, sla en aubergines dat met een eenvoudige oplossing te voorkomen is. Niet alleen de kleur blijft langer behouden maar ook de textuur en natuurlijke smaak van het fruit. De houdbaarheidsdata van producten worden tot wel 15 dagen verlengd.
Het team van Food Freshly tijdens het Hamburg Convenience Forum
Eenvoudige toepassing ''Onze oplossingen worden met name door verwerkers gebruikt maar zijn ook toepasbaar in sectoren zoals de catering, retail en foodservice. Onze klanten profiteren van een verbeterde productkwaliteit zonder dat er conserveermiddelen nodig zijn," legt Benjamin Singh van Food Freshly uit.
De producten zijn eenvoudig toepasbaar en zelfs goedgekeurd voor gebruik in de biosector. Bewerkte biologische appelen, aardappelen en avocado's blijven nu dus ook langer houdbaar in het winkelschap.