Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Handelsoorlog

Canadezen boycotten Amerikaanse producten en annuleren vakanties

Inwoners van Canada kiezen partij in de handelsoorlog met Trump door Amerikaanse producten te boycotten en reizen naar de Verenigde Staten te annuleren. Het winkelend publiek laat sterke drank uit Kentucky, wijnen uit Californië en sinaasappelen uit Florida links liggen en vermijdt Amerikaanse bedrijven zoals Starbucks, Walmart en McDonalds, zo meldde CTV News vorige week. Een inwoner van Ottawa postte een 'Trump-vrij winkelmandje', vol producten uit Canada of andere landen die goed geleid worden. Vakantiegangers laten weten deze zomer in het noorden te blijven in plaats van een vakantie in de Verenigde Staten te boeken. Op Twitter riep iemand 'vaderlandslievende Amerikanen' op hun vakantie in Canada door te brengen en zo veel Canadese producten te kopen. 

Trump en Trudeau zijn in een conflict verwikkeld nadat de Amerikaanse president vorige week aankondigde importheffingen op staal en aluminium in te voeren. De ruzie escaleerde afgelopen weekend tijdens de G7-top in Quebec, waar Trudeau tijdens een persconferentie liet weten dat Canada niet met zich laat sollen. Ook noemde hij de heffingen 'een belediging'. 

Volgens de nypost.com kreeg Trump de opmerkingen van de Canadese premier te horen toen hij onderweg was naar zijn ontmoeting met Kim Jong-un in Singapore en was hij op zijn zachtst gezegd niet blij.Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:Ook een aanbevelingswaardig idee voor Europa na alle schandalige ontwikkelingen?
Heleen, Delft - 2018/06/20 19:04:58.000© AGF.nl 2018