Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Jong handelsbedrijf zet in op bijzondere importproducten en continue beschikbaarheid

äBijna jaarrond Italiaanse Amalfi-citroenen"

Tegenwoordig probeert de meerderheid van de Duitse groothandelsbedrijven om zich met speciale variŰteiten en verschillende herkomsten van de massa te onderscheiden. Regelmatige tekorten en een schommelende leveringscapaciteit komen daarbij echter veelvuldig voor. SE-SA Obst und GemŘse Gro▀handel uit Hamburg heeft zich echter ten doel gesteld om hun specialiteiten het hele jaar door aan te bieden, zoals onder andere Italiaanse Amalfi-citroenen en ge´mporteerde gesneden kruiden. 


Het team van SE-SA  

Op de bonte groothandelskraam van SE-SA in de hal van de Gro▀markt Hamburg is gegarandeerd voor iedere fijnproever iets te vinden. In het huidige assortiment vindt men onder andere stengeluien, zoete aardappelen, Spaanse pepers en kleine aubergines. Ook de verse citroenen uit ItaliŰ vormen een echte blikvanger. "We zijn ongeveer een half jaar geleden echt met de verkoop daarvan begonnen en hebben uitsluitend de citroenen uit de Amalfi-regio in het assortiment in plaats van de gebruikelijke rassen. De afzet hier in de omgeving van Hamburg is relatief goed, constant en ook de prijzen blijven over het algemeen stabiel." 


Amalfi-citroenen op de verkoopstand van SE-SA

Gaten in het aanbod
Om de continue vraag naar de exclusieve citroenen te kunnen dekken, moet het bedrijf echter goed opletten, aldus Sedat Bayburt. "De beschikbaarheid is het hele jaar door relatief goed, er is alleen af en toe sprake van kleine gaten in het aanbod van ÚÚn tot twee weken. Als puur importbedrijf is het echter onze taak om de markt altijd in de gaten te houden, zodat we bij tekorten van bepaalde producten altijd in staat zijn om de gaten te vullen." 


Een grote verscheidenheid aan exoten in het assortiment van SE-SA

Mocht het buiten het hoofdseizoen toch een keer aan citroenen ontbreken, dan valt er voor de vaste klanten van de stand nog veel meer te kiezen. Zoals onder andere uit Egyptische citrus, waarvan het seizoen nu langzaam ten einde loopt. Sedat: "Ook de rode uien uit Egypte zijn momenteel een hardloper bij ons aangezien het momenteel het hoofdseizoen is voor dit product. Bovendien hebben we het hele jaar door gesneden kruiden uit IsraŰl, Kenia, Tanzania en EthiopiŰ in het assortiment." Ook wanneer er lokale producten verkrijgbaar zijn, waarderen de klanten het aroma en de houdbaarheid van de kwalitatief hoogwaardige kruiden, schetst de eigenaar, die duidelijk plezier heeft in zijn werk. "Het maakt me altijd blij als we ook zelf trends kunnen creŰren en als deze dan ook op de markt geaccepteerd worden." 


De nachtelijke afhaalhandel op de Gro▀markt Hamburg

Seizoensgebonden exoten
SE-SA Obst und GemŘse Gro▀handel is sinds meer dan vier jaar in de Gro▀markt Hamburg gevestigd en heeft zich inmiddels gevestigd als importeur van de meest uiteenlopende groenten- en fruitspecialiteiten. De clientŔle bestaat uit lokale gastronomieleveranciers, vakwinkels, weekmarkthandelaren en de groothandel zelf. Tot het brede productpalet horen naast de genoemde variŰteiten ook seizoensgebonden exoten zoals guave, meloenen van overzee en talrijke pepersoorten. Verder zet de bedrijfsleiding veel in op marketing, onder andere door middel van Facebook en Instagram.

Verdere informatie:
SE-SA Obst & GemŘse Gro▀handel 
Inh. Sedat Bayburt
Banksstra▀e 28 | Stand H 309
20097 Hamburg - Gro▀markt
Telefoon: +49 (0) 40 58 96 56 56
Telefax: +49 (0) 40 60 56 28 79
Mobiel: +49 (0) 176 82 82 42 92

Publicatiedatum: 14-6-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: