Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

De Avocado Sok garandeert een perfect rijpe avocado

Avocado's zijn heerlijk maar perfect rijpe exemplaren zijn moeilijk te vinden. Winkeliers kopen doorgaans onrijp fruit in om verliezen te voorkomen en soms duurt het wel een week voordat het fruit eetrijp is. Sommige avocado's worden niet eens goed rijp maar alleen papperig. 

De Avocado Sock is een natuurlijk en effectief middel dat een perfect gerijpte avocado garandeert. Stop de onrijpe avocado simpelweg in de sok en binnen 24 uur is hij klaar om gegeten te worden. De natuurlijke lanoline en warmte van de wol zorgen ervoor dat het fruit gelijkmatig rijpt. De Avocado Sock is een uniek en innovatief product dat de rijping van deze delicate vrucht versnelt en is gemaakt van 100% wol. De sok voorkomt verspilling van overrijpe avocado's en stelt consumenten in staat groene avocado's te kopen en thuis te laten rijpen. 

Volgens theavocadosock.com kan de Avocado Sock ook gebruikt worden voor andere groente- en fruitsoorten. Eenmaal rijp kan het fruit veilig in de sok meegenomen worden naar picknicks, lunches of andere bestemmingen.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018