Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

jubileumevenement voor convenience-sector in Kehl am Rhein

Kronen viert 40-jarig bestaan op 27 en 28 september 2018

Kronen GmbH is in 1978 opgericht en viert dit jaar dus zijn 40-jarig bestaan. Het bedrijf in de werktuigbouw organiseert al tien jaar om de twee jaar een eigen beurs met een begeleidend programma bij het hoofdkantoor in Kehl am Rhein waar de branche voor is uitgenodigd. Op 27 en 28 september worden ongeveer 250 deelnemers van over de hele wereld verwacht voor het jubileumevenement van dit jaar.

De vooruitzichten voor de branche zijn positief en er zijn nu al meer orders binnengekomen dan vorig jaar, toen er ook al een piek te zien was. Bij KRONEN GmbH zijn ze door het toegenomen aantal orders en de goede resultaten aan het einde van het boekjaar 2017 optimistisch over 2018, het jaar waarin het bedrijf ook een heel andere mijlpaal bereikt. Dit jaar wordt het 40-jarig bestaan van KRONEN en het 20-jarig bestaan van Zillgith/KRONEN gevierd: in 1978 is KRONEN GmbH opgericht en in 1998 werd de KRONEN-industriesector door Rudolf Hans Zillgith als directeur-aandeelhouder overgenomen. 

Het familiebedrijf KRONEN organiseert ter gelegenheid hiervan een jubileumbeurs in de herfst voor klanten en partners met een uitgebreid begeleidend programma op het eigen terrein in Kehl am Rhein. Er worden ongeveer 250 deelnemers uit circa 60 landen verwacht. Er wordt al sinds 2008 om de twee jaar een klantendag gehouden waar veel interesse voor is vanuit de branche. Het aantal deelnemers groeit dan ook nog steeds. Klanten en potentiële klanten, producten uit de sectoren freshcut, convenience, catering en delicatessen, en partners van het bedrijf zijn hiervoor uitgenodigd. 


Medewerkers van KRONEN voor het bedrijfspand in Kehl: in 2018 viert het bedrijf zijn 40-jarig bestaan

Kronen presenteert op 28 september in het kader van zijn eigen tentoonstelling samen met de systeempartners GKS Packaging, Marco Integrated Weighing, Prominent, sterilAir en zti smart machines de nieuwste oplossingen en veelzijdige, beproefde machines op een oppervlak van circa 3.200 vierkante meter in het demonstratiecentrum en de productiehallen in Kehl. 
Er worden hierbij onder andere de volgende oplossingen en machines – live en in bedrijf – gedemonstreerd: de pas op de markt gebrachte drooginstallaties K650 en BDS 3000/800, de nieuwste versies van de slacentrifuge KS-100 PLUS en de UVC-Lock desinfectiesluis en in het kader van het thema 'Industrie 4.0' de bandsnijmachine GS 10-2 'Smart'.

Verder worden in het nieuwe Kronen-forum voor het eerst presentaties over toekomstgerichte kwesties aangeboden. Alle presentaties worden in het Engels gehouden en simultaan naar het Duits getolkt. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om de presentatie 'Introductie van operationele normen voor wassystemen van verse producten' die wordt gehouden door Ana Allende van CEBAS-CSIS uit Spanje. Verder staan bij het forum de sectoren 'Robotica' en 'Biofilm' centraal.

De bezoeker kan tijdens een rondleiding in de fabriek en op het terrein een blik achter de schermen bij KRONEN krijgen. Verder presenteren KRONEN en partners van het bedrijf stands over speciale thema's op het gebied van 'Hygiëne + techniek'. Het gaat daarbij om de voedselveiligheid met nieuwe methoden voor het desinfecteren van vers gesneden producten zonder chemische toevoegingen:
  • Hygiëne & biofilm
  • Ontsmetting van proceswater
  • Thermische processen in de industriële praktijk
Bij het evenement moet ruimte zijn om in een familiare, aangename sfeer met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Het evenement wordt afgerond met een veelzijdig begeleidend programma waar het 40-jarig bestaan op passende wijze mee wordt gevierd. Zo vindt als opening op de vooravond van het evenement, op 27 september, het KRONEN jubileumgala in de Reithalle in Offenburg plaats. De voormalige exercitiehal van de Franse strijdkrachten is omgebouwd tot een evenementenhal en hier worden de gasten in een bijzondere omgeving ontvangen. De bezoekers worden na de ontvangst met een glaasje processo niet alleen getrakteerd op livemuziek en culinaire hoogstandjes, maar ze wordt ook een eersteklas amusementsprogramma aangeboden, waarna de KRONEN-prijs wordt uitgereikt.


Beide directeurs van het familiebedrijf KRONEN GmbH:
Rudolf-Hans Zillgith en Stephan Zillgith

 "40 jaar KRONEN, dat is een reden om feest te vieren en onze klanten en partners te bedanken voor de goede samenwerking die 40 jaar KRONEN mogelijk heeft gemaakt. Daarvoor is het jubileumevenement in september de perfecte gelegenheid. Wij, de directie en het hele KRONEN-team, kijken ernaar uit bezoekers van over de hele wereld bij ons te verwelkomen", zegt directeur Stephan Zillgith. "Verder kunnen de mensen uit de branche onze nieuwe producenten en innovaties zien en te weten komen waar KRONEN zich in de toekomst mee bezig gaat houden."

Voor meer informatie of om deel te nemen aan het evenement, kan er contact worden opgenomen met de organisator: www.kronen.eu/kundentag of info@kronen.eu
Uiterste datum van aanmelding voor het evenement is 16 juli 2018.

Over KRONEN GmbH 
KRONEN ontwikkelt en produceert individuele machines, speciale machines en complete verwerkingslijnen voor het voorbewerken, snijden, wassen, drogen, schillen, verpakken en desinfecteren van voedingsmiddelen, ook op grote schaal.

Tegenwoordig heeft het familiebedrijf meer dan 100 medewerkers in dienst. Het is een wereldwijd opererende leverancier van machines en systemen voor de freshcut-, convenience-, catering-, delicatessen- en levensmiddelenindustrie met vertegenwoordigingen in meer dan 80 landen over de hele wereld. De producten worden in meer dan 100 landen over de hele wereld geleverd. KRONEN kan in nauwe samenwerking met klanten en internationale partners traditionele waarden zoals kwaliteitsbesef nastreven, maar wil ook de nieuwe uitdagingen van de globale markt op een creatieve en doelgerichte manier erkennen en omzetten.

Het bedrijf viert in 2018 een dubbel jubileum: 40 jaar KRONEN en 20 jaar Zillgith/KRONEN. In 1978 is KRONEN GmbH opgericht en in 1998 is de KRONEN-industriesector door Rudolf Hans Zillgith als directeur-aandeelhouder overgenomen.

Voor meer informatie:
KRONEN GmbH
Römerstraße 2a 
77694 Kehl am Rhein, Duitsland
+49 (0)7854 96460

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018